joi, 1 septembrie 2011

What would you like more?

Buna! Mai am cateva capitole si voi termina acest fic si, se poate spune ca, initial aveam o idee despre o alta povestte, dar dupa ce am vizionat (va rog sa nu radeti, da stiu ca e copilaresc) un serial anime mi-a mai venit inca o idee, si sincera sa fiu, nu stiu de care sa ma apuc prima, asa ca va voi lasa pe voi sa decideti ce doriti sa cititi.
 1. Ea e o tanara studenta la facultatea de drept, iar el e fiul unuia dintre cei mai bogati oameni din lume. Doua destine care par ca nu se pot intalni niciodata, dar cand Cassandra si prietena ei se angajeaza la una din cele mai luxoase statiuni, ce se poate intampla? Si mai ales, cand Cass il intalneste pe el la o petrecere pe un iacht, si apoi printr-o ciudatenie a naturii cei doi naufragiaza pe o insula? Un lucru e cert:ambii au cate un secret, si ambii incearca sa il ascunda, dar cand totul iese la iveala, oare ei se vor apropia, sau vor fugi mancand nisipul ? ;) (nu prea ma pricep la rezumate)
 2. Actiunea se petrece in Japonia, unde unul din cei mai buni soldati din baza secreta numita Catreris a fost trimis, impreuna cu doi dintre camarazii sai sa asigure siguranta unei fete de 16 ani. Dar ce legatura ar putea avea un sergent in comun cu o studenta? Pai, ea e urmarita de un grup terorist cce doreste sa foloseasca tehnologia neagra din creierul ei, iar sergentul si echipa lui trebuie sa o protejeze, si pentru a face asta trebuie sa devina un student normal, coleg de clasa cu ea, singura problema fiind ca el nu se poate integra, facand tot felul de probleme scolii si lui Aisha (mai am de reflectat la nume).
P.S. Baiatul e de aceeasi varata cu ea.

Deci, lasati comm cu care veti sa il incep primul dupa ce termin acest fic, si tot pe acest blog voi posta.

                                                                                                       xoxo, Alexandra

12 comentarii:

  1. mie una imi plk a doua idee...mi se pare o idee perfecta,dar tu alegi;
    shi pare mult mai dragutz ca un soldat sa fie stundent si sa faca shi probleme...plus ca mai e si Aisha;;)
    crina

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi place tot ideea a 2 .. dar numele poti sa il schimbi .. sa scri Amalia sau Amanda .. ti-am dat niste ideei :P
    - xoxo,Maddie

    RăspundețiȘtergere
  3. prima idee e mult mai frumoasa:):*

    RăspundețiȘtergere
  4. a doua...a doua...a doua:d

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce pot zice...mai interesanta si mai complexa este a doua;

    RăspundețiȘtergere
  6. A doooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere